S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Akcia

veľkosť 9x18cm

naša cena 4,95 EUR
nie je skladom
Akcia
Top produkt
naša cena 7,90 EUR
skladom
Akcia
naša cena 14,90 EUR
skladom
Akcia

Naše semináre

arr32021 - Vytvor si svoju osobnú vôňuOsobná vôňa alebo vlastný parfém je umelecké dielo. Vždy je to veľmi intína vec. A vytvoriť si vôňu,... arr32020 - Rodinné konštelácieKonštelácie sú zážitkový seminár, ktorý je určený pre všetkých, ktorí majú úprimnú snahu dozvedieť... arr32020 - TRE introV spolupráci o.z. FASCINUJÚCE DETI a JASPIRE s.r.o. organizujú workshop TRE® - intro-PEZINOK-Si...

Kontakt

JASPIRE s.r.o.
Radničné námestie 1
90201 Pezinok
tel: 0903739888
napíšte nám

Úvod » BYLINKY&ČAJE » AGROKARPATY bylinky » PORCIOVANÉ BYLINNÉ zmesi » Kláštorný čaj pankreas


        

Kláštorný čaj pankreas

skladom

 

Strážny pes


0x
naša cena bez DPH : 1,55 EUR
naša cena s DPH (10 %):
1,70 EUR

do košíka:
  ks  

Balenie: 20 vreciek po 2g

Použitie: Bylinková zmes mápriaznivý účinok priporuchách metabolizmuv tráviacej sústave,t.j. aj podžalúdkovejžľazy.

Zloženie: Vňať ľubovníka bodkovaného – Herba hyperici, Koreň púpavy lekárskej – Radix taraxaci, Koreň puškvorca obyčajného – Radix calami, Kvet nechtíka lekárskeho – Flos calendulae, Vňať rebríčka obyčajného – Herba millefollii, Vňať žihľavy dvojdomej – Herba urtricae, Vňať čakanky obyčajnej – Herba cichori, List vavrinovce lekárskeho – Folium laurocerasi

Príprava: 1 vrecko zaliať 2 dcl vriacej vody a nechať 10 - 15 minút lúhovať. Čaj sa pije v priebehu dňa po dúškoch pred jedlom.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Obľúbené

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZmFjYWVi
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: