107 - Rozkvitnutá záhrada

Podrobný popis
Ideálne zloženie, maximálna sila a účinnosť
Základom alkoholových tinktúr YaoMedica sú čínske bylinky a huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu. Bylinky či huby najprv na špeciálnom stroji podrvíme na veľmi jemný prášok, ďalej ich macerujeme v 50% liehu až jeden mesiac. Macerát každý deň dynamizujeme a hotové tinktúry už nijako neriedime. Čo je veľmi dôležité.
Mechanizmus uvoľňovania účinných látok pri macerácii v 50% alkohole je oveľa intenzívnejší v porovnaní s bylinnými odvarmi či horúcovodnými extraktmi. Pri užívaní tinktúr dochádza k uvoľňovaniu účinných látok už v ústnej dutine, čo prispieva k vyššej účinnosti.
Jednotlivé receptúry YaoMedica tinktúr vychádzajú zo skúseností a overených postupov tradičnej čínskej medicíny, ktorá tu existuje už viac ako 4 000 rokov. Jej pohľad na človeka je celostný. Na telo sa pozerá ako na celok a zároveň ho chápe ako súčasť okolitého prostredia. Rovnováha a harmónia, to je cesta, ako sa vysporiadať s mnohými ťažkosťami, ktoré nám prináša súčasný životný štýl. A to nielen na úrovni fyzického tela, ale aj na úrovni psychickej.
Zloženie:
voda, alkohol
Di Huang - rehmanie lepkavá, upravený kořen - Rad. rehmaniae preparata - 4,0g
Tian Men Dong - chřest kočinčínský, hlíza - Tub. asparagi cochinchinensis - 3,0g
Bai Shao - pivoňka mléčnokvětá, kořen - Rad. paeoniae alba - 3,0g
Nu Zhen Zi - ptačí zob lesklý, semeno - Sem. ligustri - 3,0g
Ju Hua - zlateň morušolistá, květ - Flos chrysanthemi morifolii - 3,0g
Huang Qin - šišák bajkalský, kořen - Rad. scutellariae - 3,0g
Suan Zao Ren - jujuba ostnitá, semeno - Sem. ziziphi spinosae - 4,0g
Shan Yao - jam čínský, hlíza - Tub. dioscoreae oppositae - 3,0g
Ze Xie - žabník orientální, oddenek - Rhiz. alismatis - 3,0g
Mu Dan Pi - pivoňka polokřovitá, kůra kořene - Cort. moutan radicis - 3,0g
Di Gu Pi - kustovnice čínská, kůra kořene - Cort. radicis lycii - 3,0g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.



